Een doordacht design voor elke communicatie.

Jouw bedrijf ligt je nauw aan het hart. Je investeert veel in je zaak en je wilt je klanten het gevoel geven dat ze er goed aan hebben gedaan om voor jou te kiezen. Maar hoe ziet je digitaal uithangbord eruit? Heb je een website? En wat met Google: valt je bedrijf op tussen de zoekresultaten?

Het gepaste systeem

Een website ontwerpen en bouwen vraagt heel wat maatwerk: hoe komt jouw website eruit te zien? Welk systeem drijft de website aan? ... Wij zijn er om jou te helpen!

Wij maken gebruik van 3 verschillende systemen om websites te bouwen. Jouw project draait dus steeds op het meest efficiënte en gebruiksvriendelijke platform.

Logo & huisstijl
Voor veelzijdige projecten.
Print design
Voor projecten op maat.
Digitaal design
Voor webshops.
Een belangrijke rol

Logo & huisstijl

Een huisstijl is meer dan alleen een logo, het is een reeks communicatiemiddelen voor zowel je klanten als medewerkers. Montanja kan je helpen in het creëren van een huisstijl en logo van jouw bedrijf. We stellen richtlijnen op om je team te helpen jouw boodschap te versterken naar klanten, zodat je merk consistent blijft.

Naast het bepalen van een huisstijl ontwerpen we voor jouw bedrijf of organisatie ook visitekaartjes, briefpapier, groetenkaarten, etc.

Logo ontwerpen

Kleuren samenstellen

Huisstijl creëren

Richtlijnen opstellen

Opvallen & onderscheiden

Print design

We hebben reeds heel wat gedrukte media ontworpen voor een breed scala aan industrieën. Flyers, posters, spandoeken, brochures, stoepborden, vlaggen, stickers, menukaarten, polsbandjes, tickets, uitnodigingen, roll-up banners, placemats en nog veel meer zijn maar enkele voorbeelden om jouw bedrijf naar buiten te brengen en jouw merk rechtstreeks tot bij de klant te brengen.

Naast het ontwerpen helpen we je graag verder met het bestellen van je drukwerk via één van onze partners.

Klaar om jouw project te bespreken?