Een doordacht design voor elke communicatie.

Van het rebranden van jouw bedrijf tot het designen van websites, dankzij onze kennis en ervaring kunnen we al onze creatieve energie richten op alle vormen van media, zowel online als offline.

Voor elk project een design

Start je met een nieuw bedrijf, wil je vernieuwen of heb je een rebranding nodig? Ben je bezig met de opstart van een evenement en mis je nog visuals, affiches en tickets? Of wil je graag een nieuwe, moderne en unieke website? Montanja helpt je bij alles waar een ontwerp aan te pas komt!

Logo & huisstijl
Alles om jouw bedrijf visueel en professioneel weer te geven.
Print design
Voor alle communicatie die geprint dient te worden.
Digitaal design
Online reclame, websites, banners en visuals.
Een belangrijke rol

Logo & huisstijl

Een huisstijl is meer dan alleen een logo, het is een reeks communicatiemiddelen voor zowel je klanten als medewerkers. Montanja kan je helpen in het creëren van een huisstijl en logo van jouw bedrijf. We stellen richtlijnen op om je team te helpen jouw boodschap te versterken naar klanten, zodat je merk consistent blijft.

Naast het bepalen van een huisstijl ontwerpen we voor jouw bedrijf of organisatie ook visitekaartjes, briefpapier, groetenkaarten, etc.

Logo ontwerpen

Kleuren samenstellen

Huisstijl creëren

Richtlijnen opstellen

Opvallen & onderscheiden

Print design

We hebben reeds heel wat gedrukte media ontworpen voor een breed scala aan industrieën. Flyers, posters, spandoeken, brochures, stoepborden, vlaggen, stickers, menukaarten, polsbandjes, tickets, uitnodigingen, roll-up banners, placemats en nog veel meer zijn maar enkele voorbeelden om jouw bedrijf naar buiten te brengen en jouw merk rechtstreeks tot bij de klant te brengen.

Naast het ontwerpen helpen we je graag verder met het bestellen van je drukwerk via één van onze partners.

Klaar om jouw project te bespreken?