Autohandel Enzo

Branding
Website
Design

Autohandel Enzo is een bedrijf dat auto's takelt en transporteert en zorgt voor keuring van wagens. Daarnaast kan je ook bij Enzo terecht voor de aankoop en verkoop van tweedehandswagens, exportwagens en schadevoertuigen.

Bekijk project

Logo & Huisstijl

Enzo deed beroep op Montanja om een huisstijl en logo te creëren. Daarnaast werd er ook artwork ontworpen voor o.a. een gevelspandoek en visitekaartjes.

Website

Autohandel Enzo takelt niet enkel wagens, maar koopt en verkoopt 2dehandswagens, exportwagens en schadevoertuigen. Dankzij het overzichtelijke, clean en gebruiksvriendelijke design is het voor de klant gemakkelijk om de diensten en de wagens die te koop staan van Autohandel Enzo te bekijken.

"Wij zijn ontzettend tevreden en enthousiast over de dienstverlening van Montanja. Ze zijn enorm creatief, flexibel, nauwkeurig en leveren professioneel mooi werk af. De communicatie verloopt heel vlot. Nathan en Jari vullen elkaar ook goed aan en dit uit zich ook in de mooie resultaten die zij op korte tijd geleverd hebben. Ze zijn een absolute aanrader, een topteam!"
Autohandel Enzo