Carré

Design

Carré behoorde tot 2020 bij de holding Huis Van Wonterghem. Ik (Nathan) werk voltijds bij Huis Van Wonterghem en heb het plezier en genoegen gehad om tal van ontwerpen te maken voor Carré in Willebroek. Met veel dank aan manager Tim en Gregory Van Wonterghem mogen wij enkele van mijn ontwerpen toevoegen aan het portfolio van Montanja

Gadgets

Bij Carré worden er bij bepaalde concepten gadgets voorzien die de beleving mee ondersteunen. Bij 'Sports Night' werden er drinkbussen voorzien voor de klanten. Voor toegang tot de VIP ruimtes of speciale events krijgen de klanten een Carré-branded polsbandje.

Drukwerk

De volledige branding wordt doorgetrokken naar drankkaarten, vip-tickets, flyers, reclameborden, posters, ... je kan het zo zot niet bedenken of we hebben het ontworpen!

Posters en flyers

Promo is belangrijk! Ook bij Carré zetten we in op extra visibiliteit op straat, in de club of op drukke plaatsen aan de hand van flyers, posters, gratis toegangstickets en aankondigingen voor grote events.

Event visuals

Aangezien Carré 3x per week open is + extra concepten moeten er natuurlijk ook visuals voor die avonden gemaakt worden. Deze visuals worden gebruikt op Facebook events, Instagram, website, tickets en de tv-schermen in Carré zelf om de komende events aan te kondigen.