Koeketine

Branding
Website
Design

Koeketine is een familierestaurant gelegen in Schoonaarde en de perfecte plaats om in een gezellig kader samen met vrienden of familie fijn en lekker te tafelen. Ze deden beroep om Montanja om een nieuwe huisstijl, menukaart en website te maken.

Bekijk project

Huisstijl

Samen met Koeketine hebben we een nieuwe stijl gecreƫerd om het authentieke en familiale van het restaurant beter naar buiten te brengen. De placemats met het menu, de drankkaarten en visitekaartjes kregen een make-over die perfect past bij de Koeketine.

Website

Koeketine had nood aan een simpele maar gebruiksvriendelijke website waar alle info van het restaurant op te vinden is. Het was zeer belangrijk dat ze zelf een suggestie of extra info kan toevoegen aan de website. Ook was online reserveren en de menukaart raadplegen voor klanten iets wat niet mocht ontbreken.

"De samenwerking met Jari en Nathan van Montanja verliep heel vlot. Een overzichtelijke website in een nieuwe moderne huisstijl, waar ik bovendien als beheerder makkelijk zelf aanpassingen kan maken en de info en gerechten actueel kan houden. Dit samen met het reservatie- en afhaalplatform maakt mijn administratieve leven veel makkelijker."
Koeketine