Nick Coppens

Branding
Design

Nick Coppens is een voedingscoach die advies geeft op maat voor zowel beginners als gevorderde sporters. Zijn specialisaties zijn afvallen, spieropbouw en gezonder leven. Hij deed beroep op Montanja om een nieuw logo te laten ontwerpen met bijhorende huisstijl.

Bekijk project

Logo & Branding

Het logo van van Nick Coppens bestaat uit 3 elementen. Het icoon ‘N’ dat Nick representeert gemaakt in een strak ontwerp met lijnen dat herkenbaar is en kan gebruikt worden op alle soorten digitaal ontwerp en drukwerk. Als tweede en derde element hebben we het logolettertype ‘Nick Coppens’ en de diensten ‘Voeding & Training’. Nick is een grote fan van rood en zwart. Op zijn verzoek hebben we dan ook deze kleuren gebruikt om een huisstijl mee op te bouwen. Verschillende tinten zwart en grijs kunnen doorheen elk drukwerk of digitale visuals gebruikt worden in combinatie met de prachtige kleur ‘Cadmium Red’.

"Super tevreden over de snelle en spontane service. Op enkele dagen kwamen we via vlotte communicatie tot een prachtig ontwerp. Het belangrijkste punt voor mij is vooral de bereikbaarheid. Als ik iets nodig had of een opmerking had kon ik dit snel doorgeven en kreeg ik ook snelle respons. Goed bezig Montanja!"
Nick Coppens