Support - Website niet zichtbaar

Ik zie nog de oude website.

Geen paniek! Het kan zijn dat jouw collega de nieuwe website reeds ziet en jij niet. Dit ligt aan DNS. Bij het online zetten van de website wordt er meestal een DNS-wijziging gedaan aan de domeinnaam: dit kan tot 24 uur duren vooraleer dit voor iedereen aangepast is. Wij kunnen dit helaas niet versnellen. Nog even geduld!

Je kan wel proberen om via een ander toestel en/of andere internetverbinding (WiFi, 4G, 5G...) naar de website te surfen. Dit kan in sommige gevallen helpen.

Je ziet de aangepaste afbeeldingen nog niet.

Wij maken de website lekker snel. Daardoor worden afbeeldingen (tijdelijk) op jouw toestel opgeslagen. Je kan de cache wissen van je toestel of een incognito sessie starten om de nieuwe afbeeldingen te bekijken.

Mijn website staat niet op Google

Het kan tot enkele weken duren alvorens de nieuwe website zichtbaar is in de resultaten van Google. Google dient de website nog eerst te bezoeken en indexeren.

Wij hebben Google reeds op de hoogte gebracht van de nieuwe website en al jouw aanwezige pagina's (sitemap).

Helaas kunnen wij dit proces niet versnellen.

Zijn er ook statistieken?

Jazeker! Wij houden de bezoeken van jouw website bij via Google Analytics. Als gebruikers akkoord gaan en cookies accepteren, worden ze bijgehouden. Contacteer ons om toegang te verkrijgen. Stuur zeker het e-mailadres van jouw Google-account mee.