Website
Design

Body Transforming

Body Transforming deed beroep op Montanja om een nieuwe website te ontwerpen en programmeren. Body Transforming is een specialist in spierversteviging, bodyshaping, pijnvermindering dankzij een speciale 1-op-1 workout voor volledige lichaamscontrole.

Design

De website van Body Transforming is minimalistisch en clean. Er wordt een blauwe accentkleur, losse elementen en fotografie gebruikt om 1 mooi geheel te creĆ«ren en de klant te laten kennis maken met E-Fit.

Diensten

Body Transforming heeft verschillende work-outs om op korte tijd een fit, strak en gespierd lichaam te bekomen. Elke soort training heeft een eigen gedetailleerde pagina met meer uitleg en specifieke kenmerken.

Nieuws

Een blog met het laatste nieuws van Body Transforming mag niet ontbreken op de website van Olivier. Er komen geregeld promoties en tijdelijke acties op diensten en producten van Efit. Daarnaast is het ook voor potentiĆ«le klanten een leuke manier om de voordelen van Body Transforming te ontdekken aan de hand van voor-na foto's van klanten.