Website
Design
Branding

De Bompa

Als we terug denken aan gezellig vertrouwd eten, dan denken we vaak terug aan onze grootouders. Dit wil restaurant De Bompa jou laten herbeleven in hartje Gent. De Bompa deed beroep op Montanja om een uniek logo, huisstijl en website te creƫren die perfect aansluit bij de stijl van de typische Vlaamse keuken die er geserveerd wordt.

Het logo

Samen met Ruben van De Bompa werd er gebrainstormd over het logo en de stijl. Een herkenbaar icoon die ook losstaand gebruikt kan worden op allerhande drukwerk en online visuals is belangrijk. De kleurencombinatie wit-donkerblauw-goud zorgen voor een luxueuze en tijdloze uitstraling.

Website

De website van De Bompa dient als online visitekaartje. Bezoekers krijgen een eerste gevoel en beleving van het restaurant. Je kan er recensies lezen van klanten, de troeven van De Bompa bekijken, de menukaart raadplegen, genieten van de sfeerfoto's en een online 'gazet' lezen met laatste nieuwtjes. Daarnaast is het ook mogelijk om online een tafeltje te reserveren via Click&Eat.

Social Media

Naast een website verzorgt Montanja ook de social media van de Facebook en Instagram van De Bompa. We brengen de beleving ook online tot bij de klanten van De Bompa. Er worden visuals ontwerpt voor speciale acties en we nemen ook fotografie van de gerechten en het interieur. 

Allerhande drukwerk

Montanja ontwerpt ook het drukwerk bij de Bompa. Er werd een stoepbord ontworpen om langs het terras te plaatsen met daarop het menu. Ook het ontwerp van de menukaarten, stickers, visitekaartjes, gevelvlag en andere zaken hebben we met veel liefde gemaakt.