Website
Design
Social media
Branding

Bezoek De Bompa

De Bompa

De bompa is een nieuw restaurant in Gent waar gezellig vertrouwd eten en quality time in een huiselijke sfeer centraal staan. Hier herbeleef je de nostalgie van grootmoeders keuken. De Bompa serveert serveert de typische Vlaamse keuken waaronder gerechten zoals vol-au-vent, croques, boerenworst met stoemp en rijstpap met een gouden lepel.

Branding vanaf nul

De Bompa had een duidelijke stijl en logo nodig om herkenbaarheid te creeëren. En met dat in het gedachten werd er gewerkt aan een logo en huisstijl om De Bompa zowel online als offline tot leven te brengen. Dit met belettering op de ruiten van het gebouw, stoepborden, een gevelvlag, visitekaartjes, menukaarten, stickers, het opstarten van een Facebook en Instagram account en de aanmaak van een website.

Huiselijke website

Bij een restaurant waar je je thuis moet voelen is het belangrijk dat klanten die sfeer ervaren bij het zoeken naar De Bompa online. Met die reden werd er een website gecreëerd die dat perfect weerspiegelt. Daarop kan je het concept, de suggesties, recensies en de menukaart bekijken. Ook is er een pagina voorzien genaamd ‘De Gazet’ om de verhalen van De Bompa te volgen.

Social media

Montanja ondersteunt De Bompa ook in de online wereld op Facebook en Instagram.

Fotografie en teksten

We gaan op bezoek om foto's te nemen en zorgen voor de perfecte teksten om De Bompa online dichter bij de klant te brengen.
"Heel leuke mensen om mee samen te werken. Ze hebben mee geholpen om van De Bompa een top restaurant te maken zoals het nu is!"
De Bompa