Website
Design
Branding

Inivoice

Inivoice is een online facturatieplatform waarmee je met slechts enkele klikken professionele facturen kan maken, automatisch betalingsherinneringen kan versturen en jouw kosten en inkomsten kunt beheren. Met Inivoice is factureren onderweg eenvoudig en wordt alles gesynchroniseerd op al jouw apparaten zodat je steeds over de meest recente informatie beschikt, waar je ook bent. Zo bespaar je tijd voor wat er echt toe doet.

Klanten & leveranciers

Bij Inivoice kan je eenvoudig jouw klanten toevoegen zodat deze kunnen gebruikt worden bij het opmaken van facturen. Bij elke klant kunnen contactpersonen aangemaakt worden waarnaar de factuur verstuurd wordt. Dankzij handige labels kunnen klanten ingedeeld worden in groepen.

Producten & diensten

Maak wederkerende diensten aan die regelmatig gebruikt worden en voeg ze met 1 klik toe aan de factuur. Factureer gemakkelijk per aantal of per uur. Inivoice berekent ook automatisch de btw-percentages voor jouw producten en het totaalbedrag van de factuur.

Facturen & betalingen

Maak in 30 seconden een nieuwe factuur aan én verstuur die automatisch via e-mail naar de gewenste persoon met indien gewenst een persoonlijke notitie. Is je factuur nog niet betaald binnen de termijn, dan wordt er een herinnering verstuurd.

Factuursjablonen

Gebruik ons factuursjabloon met professionele uitstraling van jouw merk door een eigen logo en kleurenschema toe te voegen. Daarnaast is het ook mogelijk om een aangepast sjabloon te laten ontwerpen/programmeren door ons.

Heb je interesse in Inivoice of ken je iemand?

Alle info omtrent Inivoice kan je terugvinden op de Inivoice website.