Website
Design
Branding

Koeketine

Koeketine is een familierestaurant gelegen in Schoonaarde en de perfecte plaats om in een gezellig kader samen met vrienden of familie fijn en lekker te tafelen. Ze deden beroep om Montanja om een nieuwe huisstijl, menukaart en website te maken.

Huisstijl

Samen met Koeketine hebben we een nieuwe stijl gecreƫerd om het authentieke en familiale van het restaurant beter naar buiten te brengen. De placemats met het menu, de drankkaarten en visitekaartjes kregen een make-over die perfect past bij de Koeketine.

Website

Koeketine had nood aan een simpele maar gebruiksvriendelijke website waar alle info van het restaurant op te vinden is. Het was zeer belangrijk dat ze zelf een suggestie of extra info kan toevoegen aan de website. Ook was online reserveren en de menukaart raadplegen voor klanten iets wat niet mocht ontbreken.

Online visuals

Ook heeft Montanja enkele visuele ondersteuningen gemaakt voor de Koeketine. Tijdens de zomer werd er volop ingezet op het afhalen van populaire gerechten, in hun volledig nieuwe huisstijl die mooi aansluit bij de menukaarten en de website. Ook bij de lancering van de nieuwe website hebben we een visual gecreƫerd om de klanten hiervan op de hoogte te brengen.