Merckaert Interieur

Merckaert Interieur deed beroep op Montanja voor een professionele website. Wij baseerden ons op het aangeleverde huisstijlhandboek om de website vorm te geven en een unieke sfeer over te brengen naar hun klanten.

Een volledig nieuwe website

In 2015 zijn Pascal en Bettina gestart met de 9de GRANDO Keukens en Bad winkel in Kruisem.

Sindsdien hebben ze een mooi parcours afgelegd om zo een gevestigde en toonaangevende waarde te worden in de ruime regio van de Vlaamse Ardennen.

Begin 2021 namen Pascal en Bettina contact met ons op voor een nieuwe website. Grando Keukens werd omgetoverd tot Merckaert Interieur.

Persoonlijke touch

Montanja is heel trots op de samenwerking met Merckaert Interieur en met deze moderne website als resultaat. Net zoals Merckaert Interieur, zijn tevreden klanten ook onze prioriteit. We zorgen dat elk project van begin tot einde tot in de puntjes verzorgd is.

Zelf aanpasbaar

Merckaert Interieur en Keukens kan zelf realisaties van keukens, badkamers en interieur toevoegen aan de website om de klanten warm te maken. De fotografie, minimalistische stijl en persoonlijke touch vormen één prachtig geheel en nodigen uit om de winkel te bezoeken.