Jouw unieke website volledig aanpasbaar.

Jouw bedrijf ligt je nauw aan het hart. Je investeert veel in je zaak en je wilt je klanten het gevoel geven dat ze er goed aan hebben gedaan om voor jou te kiezen. Maar hoe ziet je digitaal uithangbord eruit? Heb je een website? En wat met Google: valt je bedrijf op tussen de zoekresultaten?

Professionele websites

Uitbreiden met modules

Eenvoudig aanpasbaar

Beter vindbaar online

Persoonlijk e-mailadres

Hosting & domeinnaam

Het gepaste systeem

Een website ontwerpen en bouwen vraagt heel wat maatwerk: hoe komt jouw website eruit te zien? Welk systeem drijft de website aan? ... Wij zijn er om jou te helpen!

Wij maken gebruik van 3 verschillende systemen om websites te bouwen. Jouw project draait dus steeds op het meest efficiënte en gebruiksvriendelijke platform.

WordPress
Voor veelzijdige projecten.
Flamingo
Voor projecten op maat.
WooCommerce
Voor webshops.
Speciaal voor jou

Websites

Zowel WordPress als Flamingo kunnen worden uitgebreid met tal van plugins. Wij zorgen voor een goed evenwicht zodat jouw website snel en overzichtelijk is en dat vooral jij er tevreden mee bent!
Al onze platformen worden steeds voorzien van de laatste beveiligingsupdates zodat jij geen zorgen meer hebt.

Alles is mogelijk

Webapplicaties

Wij maken webapplicaties op maat. Of het nu gaat om een reservatieplatform, het bijhouden van bestellingen of een online communicatieplatform, geen probleem!
Voor onze webapplicaties maken wij gebruik van Laravel, een open-source framework in PHP.

Klaar om jouw project te bespreken?
Windows - MacOS

Computerhulp

Zeggen woorden zoals antivirus, updaten en browser jou niet veel? Hoog tijd om er iets aan te veranderen! Wist je dat je een makkelijk doel bent voor hackers als jouw computer niet up-to-date is, of als je geen antivirus gebruikt? We zorgen ervoor dat je weer helemaal veilig kan surfen zodat hackers geen toegang meer hebben tot je bankgegevens en wachtwoorden.

Algemene ondersteuning

Antivirus instellen

Veilig surfen

Software updaten